ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 9 липня 2018 р.

09.07.2018р. Б. / Мандрівку Святим Письмом здійснили волинські діти у Луцькому монастирі отців василіян

«Я вибираю рай» — під таким гаслом пройшов щорічний літній християнський табір «Веселі канікули з Богом» у Луцькому монастирі отців-василіян. Відпочинок малечі тривав від 2 до 8 липня 2018 року.

Темою цього літа стала «Мандрівка Святим Письмом». Протягом п’яти днів команда із близько півсотні дітей та 16 аніматорів подорожували сторінками Біблії через Божественну Літургію, катехизу, театральні постановки, майстер-класи, тематичні ігри та квести.

Кожного дня діти занурювалися у нову, унікальну та небувалу раніше атмосферу через дрібнички — виготовлення ангелів або масового майстер-класу з малювання на 30-метровому полотні, ігри «сніжками» в липні або зйомки реклами Біблії, подорожування життям Соломона та слідуванням за Христом Його Хресною дорогою.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.osbm.lutsk.ua

Джерело:      Департамент інформації УГКЦ

Немає коментарів: