ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятниця, 17 квітня 2015 р.

17.04.2015р. Б. / На Донбасі по одну сторону воюють язичники, старообрядці і сталіністи


У складі незаконних збройних формувань на Донбасі воюють православні, неоязичники, старообрядці, неонацисти, шовіністи, сталіністи. Про це заявив співробітник Центру східноєвропейських досліджень Бремена Микола Мітрохін.

«Угруповання «Русич» не велике, але це практикуючі неоязичники. «Російська православна Армія більше має відношення до РПЦ», а якщо ще трохи покопирсатися, ми знайдемо представників російського старообрядництва серед бойовиків. Воюють насамперед російські неонацисти. Їх релігійні погляди в цьому контексті не мають ніякого значення. У людей, які в це вірять, в голові дуже добре уживається війна православних сталіністів за СРСР і Російську імперію. Абсолютно органічна ідея розширення Росії. На Донбасі також воюють і російські комуністи, а також націонал більшовики, які не мають ніякої релігійної складової», - сказав Мітрохін.

Джерела:    Новости Донбасса 

НОВИЙ ПОГЛЯД

Немає коментарів: