ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 22 січня 2015 р.

22.01.2015р. Б. / У Римі молитимуться за Україну та її полеглих синів

молитва за україну
Божественні Літургії за український народ та його соборну державу сьогодні відправляються в Україні та тих країнах, де є українська діаспора. Цього року також будуть служитися Молебні та панахиди за загиблими героями учасниками Революції гідності та за всіх, хто віддав життя за волю українського народу.
 
Зокрема у Римі, в греко-католицькому прокатедральному соборі святої Софії 22 січня відбудуться наступні молитовні заходи: о 16:00 розпочнеться Божественна Літургія за упокій усопших Героїв Майдану в перші роковини загибелі та всіх воїнів, які віддали життя за волю українського народу та цілісність рідної землі. О 17:00 буде відправлений Молебень до Пресвятої Богородиці  за Соборність України, а після нього — Поминальна Панахида та поіменне згадування усіх загиблих захисників Вітчизни у 2014 році. 

За матеріалами: Ватиканське радіо

Джерело:    КРЕДО 

Немає коментарів: