ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 23 травня 2013 р.

23.05.2013р. Б. / «Гей-параду» у Києві не буде. Поки що…



педерастія
 
Окружний адміністративний суд Києва заборонив проводити 25 травня будь-які акції, що не пов’язані з відзначенням Дня Києва, зокрема й марш гомосексуалістів.
 
Відповідне рішення окружний адмінсуд прийняв у четвер, 23 травня. 

З відповідним позовом до суду звернувся департамент суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації. Спочатку в позовних вимогах міста йшлося про заборону всіх акцій, не пов'язаних з святкуванням дня Києва, в центрі столиці, але при цьому вулиця Червоноармійська, на яку була подана заявка від одного із заявників - гей-форуму, не входить до переліку центральних вулиць, визначених відповідним рішенням Київської міської ради. 

Таким чином, від Київміськадміністрації надійшло уточнення до позовних вимог: заборонити проведення будь-яких мирних акцій, не пов'язаних із святкуванням дня Києва 25 травня, також на вулицях Червоноармійській, Богдана Хмельницького та Льва Толстого. 

Також до позову надано лист головного управління МВС у Києві про обмеження мирних зібрань 25 травня. Крім того, до позову прикріплені листи від різних релігійних і інших організацій з проханням не допустити проведення акції сексуальних меншин. До того ж з відповідним листом до Київміськадміністрації звернувся 61 депутат Верховної Ради. 

Нагадаємо, раніше до Голови Верховної Ради зверталось духовенство м.Червоноград з вимогою заборонити проведення у Києві та інших містах «гей-парадів». 

У свою чергу міськадміністрація звернулася до заявників на проведення мирних акцій з проханням змінити час, місце або дату проведення акції. Таким чином, марш содомітів вулицями столиці таки може відбутись, але в інший день. 

За матеріалами: pravda.com.ua 

Джерело:  КРЕДО

Немає коментарів: