ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 9 травня 2013 р.

09.05.2013р. Б. / Католицька Церква має також кириличний домен


доменМіжнародна корпорація з розподілу адресного простору інтернету схвалила заявку Ватикану на кириличний домен верхнього рівня «Католик».
 
«Імена в цій доменній зоні не будуть надаватися приватним користувачам і блогерам. У ній будуть представлені єпархії, парафії та інші офіційні структури, щоб користувач, який набирає адресу такого сайту, був упевнений, що має справу не з розкольниками, що видають себе за католиків, а саме з нашою Церквою», - розповів директор інформаційної служби католицької архиєпархії Божої Матері в Москві о.Кирило Горбунов. 

Він вважає можливим і ведення «дзеркал» офіційних католицьких сайтів в новій доменній зоні і установку переадресації з існуючих сторінок. 

Ватикан подав заявки на доменне ім’я «католик» різними мовами на початку 2012 року, пояснив співробітник папської ради з соціальних комунікацій Тадеус Джонс. 

«Католицька Церква як Церква всесвітня вважає, що має право реєструвати домени всіма мовами, якими говорять католики, у тому числі китайською, арабською, а також кириличні домени. Це – важливо для більш ефективної присутності церкви у кіберпросторі. З реєстрацією доменів користувачі матимуть можливість отримувати надійну інформацію з автентичного католицького джерела», – відзначив Джонс. 

Координацію подальшого розподілення католицьких доменів забезпечить Папська Рада з соціальних комунікацій у співробітництві з Конференціями Єпископів різних країн. 

За матеріалами: Медіаграмотність / katolik.ru 

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів: