ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 12 червня 2018 р.

12.06.2018р. Б. / Сатаніст, котрий вимагав забрати фразу «In God we trust» з долара, програв судовий позов

Апеляційний суд США прийняв рішення не на користь сатаніста з Чикаго, котрий подав позов до суду, намагаючись усунути з американської готівки знамениту фразу «In God we trust».

У рішенні суду зазначається, що «розсудливий спостерігач не сприймає слоган на готівці як релігійний заклик».

Кеннет Мейл, котрий називає себе нетеїстичним сатаністом, подав скаргу до суду в травні 2017 року. 36-річний американець говорив, що коли він користується грошима із написом «In God we trust» (в Бога віримо), то відчуває, що його змушують брати участь у «покірному ритуалі» поширення релігійного послання, з яким він не погоджується. Суд нижчої інстанції відкинув справу, тому він подав апеляцію.

Фраза «In God we trust» є офіційним мотто Сполучених Штатів Америки. Вперше вона з’явилась на монетах в 1864 році. Від 1956 закон вимагає, щоб на усій готівці була надрукована ця фраза.

Як інформує CNA, від 1970 року було подано кілька судових позовів щодо усунення цієї фрази з готівки, однак всі рази суди відкидали їх.

Джерело:  Воїни Христа Царя

Немає коментарів: